Bodemprijzen in onze webshop

Bodemprijzen in onze webshop

Print Friendly, PDF & Email

Heb je onze bodemprijzen in onze webshop www.maakeentaart-shop.nl al gezien? Speciaal voor jou hebben we onze prijzen nog meer verlaagd zodat je met een flinke korting lekker kunt shoppen. Voor Sinterklaas kun je je bestelling nog in huis hebben, want zodra je betaald hebt, gaan wij het goed verpakt voor je nog dezelfde dag verzenden. Veel plezier met shoppen!

Voor Sinterklaas

4,50 per eetbare print

Kerst en Winter

Siliconen mould ontworpen door Karen Davies. Gemaakt van hoogwaardig siliconen, waardoor levensechte figuren ontstaan. Met deze mold kan je zowel pinguins als sneeuwmannetjes maken. De afmetingen van de mold is 10 x 5 cm.

van € 16.75 voor € 8.00

Rendieren uitstekerset van 3 plungers 2 rendieren + 1 cadeautje

Set van 3 uitstekers: 2 rendieren en 1 cadeautje Hiermee steek je de modellen uit en met de plunger maak je het relief in het model. Maat; 24×23, 39×29 en 35×37 mm   Set van 3 uitsteker /uitdrukkers in 2 x Rendier model en 1 pakje. Hiermee steek je modellen uit en druk je met de “plunger” het relief erin. afm.

van € 10.95 voor € 6.95

Wil je deze liever 2e hands, dan kost het je maar € 3,00

Satijnen Lint (16 mm) prachtige kleuren 1 meter (kan met brievenbuspost)

Leuk voor om je taart of drumboard. Deze kleuren staat prachtig op je kersttaart.
van € 1.00 voor € 0.50Eetbare prints voor Kerst en Oud en Nieuw

€ 4.50 per sheet

Culpitt Floral Wire Green 24 gauge

Culpitt  Floral Wire Green 22 gauge

Deze bloemendraad is zeer geschikt om decoraties op draad in de taart te kunnen steken. Denk bijvoorbeeld aan bloemen en bladeren maar hier kun je ook vlinders en sterren op draad maken.

van € 3.20 voor € 2.95

Funcakes fondant 250 gram verschillende kleuren met THT datum aug 2018

FunCakes Rolfondant is makkelijk in gebruik door een fijne structuur en kneedbaarheid. Ook is de fondant extreem flexibel en soepel. De fondant blijft vrij lang zang en hardt uit na verwerking. FunCakes Rolfondant is verkrijgbaar in veel mooie kleuren.

van € 2.25 voor € 1.75

Calyx cutter set van 3 bloemnerf

3 uitstekers om mooie bloemnerven te maken. In 3 maten: 30,42 en 50 mm. Steek met groen flowerpaste deze nerven uit, en zet ze met tyloselijm vast onder de bloem. Zo lijken zelf gemaakte rozen van flowerpaste nog echter.

van € 4.00 voor € 2.75

Taartkarton: goudkarton/wit rond 20 cm doorsnede 1 mm 5 stuks

Deze luxe onderkartons hebben alleen een goudkleurige zijde. Het karton is maar liefst 1 mm. dik (800 grams karton) en dus prima als onderkarton, maar kan ook als tussenkarton gebruikt worden bij een stapeltaart.Afmeting: 20 cm.

 van € 2.00 voor € 1.50

Taartkarton 30 cm per 5 stuks

Taartkarton, handig voor onder je taart. Ook makkelijk voor in een stapeltaart zodat je de taarten goed kunt snijden. Plak voor een stevige onderkarton 2 kartons op elkaar.

van € 2.00 voor € 1.50

Marvelous Molds Overlapping Drop String

Maak eenvoudig een prachtig gedetailleerd patroon met deze overlapping drop strings onlay mold. De mold is eenvoudig in gebruik en strak af te werken. Marvelous Molds: deze flexibele siliconen mallen zijn zeer duurzaam, non-stick, hitte en vries bestendig. De molds zijn voedsel veilig en uitermate geschikt voor gebruik met fondant, marsepein, chocolade, gumpaste en meer.  Bekijk ook het filmpje hoe je de mold heel gemakkelijk gebruikt.

van € 15.95 voor € 8.00

Bekijk al onze aanbiedingen in SALE OP= Echtop (en dat zijn er heel wat!)

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*