Chocolade en meer in mijn nieuwsbrief

Chocolade en meer in mijn nieuwsbrief

Print Friendly, PDF & Email

In mijn wekelijkse nieuwsbrief lees je deze week alles over chocolade, weet je bijvoorbeeld wanneer de chocolade letter ontstaan is? En hoeveel chocolade is gezond voor je?  Wat is goede chocolade? Je vind er het recept voor de allerlekerste chocolade botercreme. Als je lid wil worden mail dan naar info@maakeentaart.nl o.v.v. aanmelden nieuwsbrief.

 

Onze nieuwsbrief van oktober

Ik neem je mee in de nieuwste rages op het gebied van taarttrends. Je vindt er verschillende tutorials.

 

Het lettertype dat voor chocolade letters wordt gebruikt is Egyptienne. Wil je er meer over weten?

Je leest in mijn nieuwsbrief ook over mijn passie voor de beste kunstenaars op het gebied van taart, cupcakes en nog veel meer. Er zijn verschillende taartkunstenaars over de hele wereld die ik bewonder. Daar komt mijn inspiratie vandaan en dat deel ik graag met jou.

Verschillende thema’s in eerdere nieuwsbrieven

  • Wat zijn crackled cakes?
  • De leukste paasrecepten
  • De allerleukste paashaas
  • Alles over cakepops (met tutorials)
  • De allerlekkerste cheesecakes
  • Een tutorial van een mirror glazed cake en wie bedacht deze mooie glanzende cake?
  • De allerlekkerste desserts (met de 13 allerlekkerste desserts ter wereld)

Wat zou jij willen lezen in een van de volgende nieuwsbrieven? Mail mij!

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*