Contactgegevens

Print Friendly, PDF & Email

%title%

Alle contactgegevens van Maakeentaart

Winkeladres
Saskia Huisman
Jarenweg 33
1335 CE Almere Buiten
Seizoenenbuurt
(Schuin tegenover de PLUS markt)

Mobiel:  0641494136
Mail: info@maakeentaart.nl
Website: www.maakeentaart.nl
Webshop: www.maakeentaart-shop.nl

KvK 3214581
BTWNR NL 170271961B01
Rabobank: 109329481
IBAN  NL89 RABO 0109 3294 81
BIC  RABONL2U

Wist je dat 1 euro van elke gemaakte opdrachttaart naar het Ronald MC Donald fonds gaat. Omdat bij het fonds vrijwilligers werken, vind ik het belangrijk om hen financieel te ondersteunen. Ik probeer op deze manier mijn steentje bij te dragen.
Wij vinden kwailteit van onze producten erg belangrijk, we werken hygienisch volgens de regels van de HACCP en besteden veel zorg aan jouw bestelling zodat de door jouw bestelde producten op tijd en goed verpakt bij je thuis komen. Wij leveren volgens de wet verkopen op afstand.

Wist je dat 1 euro van elke gemaakte opdrachttaart naar het Ronald MC Donald fonds gaat. Omdat bij het fonds vrijwilligers werken, vind ik het belangrijk om hen financieel te ondersteunen. Ik probeer op deze manier mijn steentje bij te dragen. Wij hebben jaren geleden hier zelf gebruik van gemaakt.

Onze webshop is elke dag geopend, gebruik je een artikel veelvuldig en bestel je vaak bij ons? Laat het dan weten, dan kijken we of we het opnemen in ons assortiment.

Heb je vragen tijdens het maken van een taart, of heb je andere vragen over recepten, dan kun je me altijd bellen of mailen. Ik wens je veel leesplezier toe.

Hartelijke groet,

Saskia

 

 

Op alle foto’s op deze site zit copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Deze foto’s mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt.