De beste tips en trucs voor onze eetbare prints

De beste tips en trucs voor onze eetbare prints

Print Friendly, PDF & Email

Bestel je regelmatig eetbare prints bij ons? Hieronder hebben we de beste tips en trucs voor jou op een rijtje gezet over o.a. de verzendwijze, de verzendduur, en nog veel meer trucs.  We maken geen prints van screenshots, dat komt omdat de pixels en de kwaliteit van het plaatje hierdoor sterk achteruit gaat. We leveren graag kwaliteit! Lees al onze tips.

Fondant sheets:
Wij printen alle sheets alleen op fondantsheets. Deze speciale sheets kunnen worden gebruikt op elk type van frostings zoals marsepein, fondant, chocolade, boter, room en bevroren taart oppervlakken en zelfs op slagroom en opgeklopte room! Deze hebben een heerlijke smaak en vinden wij het lekkerste!

NIEUW Kartonnen enveloppe voor al jouw eetbare prints (brievenbuspakje)
Sommige klanten hebben het al opgemerkt; wij verzenden voortaan al onze eetbare prints in een kartonnen enveloppe naar jou! Omdat we kwailteit van onze producten erg belangrijk vinden. We werken hygienisch volgens de regels van de HACCP en besteden veel zorg aan jouw bestelling zodat de door jouw bestelde producten op tijd en goed verpakt bij je thuis komen. Wij leveren volgens de wet verkopen op afstand.
Voor jou wijzigt er niets aan verzendkosten.
Je kunt kiezen uit

 • verzenden zonder track- en tracecode (kosten zijn 3,12)
 • met een track- en trace code (kosten zijn 3,95)

Als je naast eetbare prints ook nog andere producten bestelt, zoals bijvoorbeeld, 250 grams fondant, verzenden wij deze niet in een brievenbuspakje omdat de print dan kan beschadigen. Je ontvangt dan een verzoek om voor pakkepost te kiezen (en bij te betalen).

Hoe meer prints je bestelt hoe goedkoper het wordt. Geldt alleen voor afbeeldingen die je zelf aanlevert.

 • 1 eetbare print 4,50
 • 2 eetbare prints 4,25 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)
 • 3 eetbare prints 4,00 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)
 • 4 eetbare prints 3,75 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)

Als je geen tijd hebt om zelf een PDF met afbeeldingen te maken, kun je ook kiezen uit onze kant- en klare eetbare sheets.

Kant- en klare eetbare prints kosten

 • 1 kant en klare eetbare print: 4,50
 • 2 kant en klare eetbare prints: 9,00 (in een bestelling besteld en betaald)
 • 3 kant en klare eetbare prints: 13,50 (in een bestelling besteld en betaald)
 • 4 kant en klare eetbare prints: 18,00 (in een bestelling besteld en betaald)

Bewaren: op een droge donkere plaats is deze sheet maximaal 6-8 weken houdbaar.

 • De sheet is gemakkelijk op maat te knippen en kan ook op slagroom worden gebruikt (niet te lang van te voren aanbrengen, omdat vanwege het vocht uit de koelkast de sheet kan gaan ribbelen).
 • Als je gaat knippen, laat dan het plastic nog zitten, na het knippen kun je het plastic vel verwijderen van de afbeelding. Op deze manier blijft de afbeelding het mooiste.
 • Voor het aanbrengen van de sheet op de taart deze lichtjes bevochtigen met wat tyloselijm (of wat druppels water) om het samenvoegen van de fondant sheet te versnellen. Je kunt ook heel zachtjes met een smoother de foto heel voorzichtig aandrukken.

Bestel jouw fondant sheet op de volgende manier voor het beste resultaat:

Zo lever je het beste aan

 1. Bestel op www.maakeentaart-shop.nl een of meer eetbare prints.
 2. Betaal eventueel met IDEAL of maak het bedrag over op een van onze bankrekeningen (ING of KNAB) Als  je zelf ING of KNAB hebt, kun je het gewoon overmaken en staat het bedrag op dezelfde dag nog op onze bankrekening en scheelt je dat 0,45 eurocent. Wil je de print snel in huis hebben, dan raden we je aan om met IDEAL te betalen. We gaan namelijk pas printen als het bedrag op onze bankrekening staat.
 3. Mail je afbeelding(en) op een A4 op de door jouw gewenste grootte naar: info@maakeentaart.nl
 4. Bij meerdere afbeeldingen op 1 A4 dien je deze pagina zelf op te maken. (Je kunt geen afbeelding naar ons toe mailen met de vraag of wij plaatjes op een A4 gaan plaatsen. Hier hebben wij geen tijd meer voor). Stel de marges van het A4 in op smal, hierdoor passen er meer plaatjes op een A4.
 5. Maak (bij voorkeur) hier een PDF van, zodat de afbeeldingen niet gaan verschuiven.
 6. Wij gaan printen en we verzenden de print in een goed afgesloten kartonnen enveloppe zodat deze niet beschadigt.

Houdbaarheid
Onze eetbare prints blijven minimaal 6-8 weken houdbaar, bestel ze daarom tijdig. Bewaren van onze lekkere prints kun je het beste op een droge koele plek (niet in de koelkast).

slider brievenbuspakje maakeentaart
Brievenbuspakje. maakeentaart verzendkosten 3,95

Brievenbuspakje voor 1 t/m 20 eetbare prints:

In onze webshop hebben we een voordeligere manier van verzenden, het brievenbuspakje (voor 3,95).
Een brievenbuspakje is een klein doosje en past door de brievenbus. Een groot voordeel is dat het brievenbuspakje altijd bezorgd kan worden, ook als de ontvanger niet thuis is. Een brievenbuspakje is ideaal voor het versturen van bijvoorbeeld 7 x 250 grams fondant in kleine pakjes, en kleine taartdecoratiespullen. In onze webshop hebben we hier speciaal een tabblad brievenbuspakje voor aangemaakt. Alle spullen die in deze categorie staan, kun je in ieder geval hier in verzenden. En minimaal 1 tot en met 20 eetbare prints kunnen er prima in verzonden worden.

Veel eetbare prints zijn op taart maar ook op cupcakes te bestellen. Staat de maat van je taart er niet bij, vermeld het dan bij opmerkingen.

Hoe gebruik je onze eetbare print voor het mooiste resultaat:

Bewaar de print in de afgesloten gripzak en bewaar deze op een droge donkere plaats, niet in de koelkast.
Maak de cupcakes mooi recht en besmeer deze met een lichte kleur jam (abrikozenjam) of met botercrème met een lekker smaakje. Net voor gebruik van de cupcakes  knip je de prints in de juiste vorm, daarna verwijder je pas het plastic van de afbeeldingen. De eetbare sheet van te voren insmeren met een beetje tyloselijm (of wat druppeltjes water). Leg deze op de cupcakes en druk het even goed aan (met schone handen of voorzichtig met een smoother).  De cupcakes verpak je in een taartdoos, zodat ze lekker vers blijven of in een goed afgesloten trommel.

 

Bestel al je eetbare prints op www.maakeentaart-shop.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*