De beste tips voor jouw eetbare prints

De beste tips voor jouw eetbare prints

Print Friendly, PDF & Email

Bestel je regelmatig eetbare prints bij ons? Hieronder hebben we de beste tips voor jou op een rijtje gezet. We maken geen prints van screenshots, dat komt omdat de pixels en de kwaliteit van het plaatje hierdoor sterk achteruit gaat. We leveren graag kwaliteit! Lees al onze tips en bestel op www.shop.maakeentaart.nl De komende tijd vullen we onze webshop met de allerleukste kant en klare eetbare prints voor jou!

Fondant sheets
Wij printen alle sheets alleen op fondantsheets. Deze speciale sheets kunnen worden gebruikt op elk type van frostings zoals marsepein, fondant, chocolade, boter, room en bevroren taart oppervlakken en zelfs op slagroom en opgeklopte room! Deze hebben een heerlijke smaak en vinden wij en vele klanten het allerlekkerste!

Ingredienten: Zetmeel (glutenvrij) , maltodextrine, glycerine, suiker, Water, stabilisatoren E460i, E414; Dextrose, emulgatoren E435, E491, E471; Voedsel kleur E171, smaken, conserveermiddel E202, Sucralose, citroenzuur. Deze prints bevatten geen bekende allergenen in de vanillesmaak zoals ei lactose of melkeiwit.

Bij meer bestellen minder betalen

 • 1 eetbare print 4,50
 • 2 eetbare prints 4,25 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)
 • 3 eetbare prints 4,00 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)
 • 4 eetbare prints 3,75 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)

Kartonnen enveloppe voor al jouw eetbare prints (brievenbuspakje)
Wij verzenden al onze eetbare prints in een kartonnen enveloppe naar jou als je voor een track – en trace code kiest!  Zonder track- en trace code verzenden we je eetbare print in een goed afgesloten bubbeltjesenveloppe waar in een stevig kartonnetje in zit. Dit heeft alles te maken met het gewicht van de brievenbuspost. Omdat we kwailteit van onze producten erg belangrijk vinden. We werken hygienisch volgens de regels van de HACCP en besteden veel zorg aan jouw bestelling zodat de door jouw bestelde producten op tijd en goed verpakt bij je thuis komen. Wij leveren volgens de wet verkopen op afstand.

Verzendkosten

 • Zonder track- en tracecode (kosten zijn 3,32)
 • Met track- en trace code (kosten zijn 3,95)
 • Als het gewicht van je bestelde aantal prints meer is dan 2 kg, dient je post met meerdere pakjes te worden verzonden, we nemen dan per mail contact met jou op.

Bewaren: op een droge donkere plaats is deze sheet maximaal 6-8 weken houdbaar.

 • De sheet is gemakkelijk op maat te knippen en kan ook op slagroom worden gebruikt (niet te lang van te voren aanbrengen, omdat vanwege het vocht uit de koelkast de sheet kan gaan ribbelen).
 • Als je gaat knippen, laat dan het plastic nog zitten, na het knippen kun je het plastic vel verwijderen van de afbeelding. Op deze manier blijft de afbeelding het mooiste.
 • Voor het aanbrengen van de sheet op de taart deze lichtjes bevochtigen met wat tyloselijm (of wat druppels water) om het samenvoegen van de fondant sheet te versnellen. Je kunt ook heel zachtjes met een smoother de foto heel voorzichtig aandrukken.

Wijze van bestellen

 1. Kies het aantal prints dat je wil bestellen
 2. Upload jouw afbeeldingen (of PDF’s) en klik op aanpassing opslaan (dat duurt heel even).
 3. Je kunt prints bestellen met/zonder een account aanmaken.
 4. Vul de benodigde informatie in in de stappen die aan je gevraagd worden.
 5. Kies een vervoerder (Post.nl of ophalen op ons adres).
 6. Kies voor verzenden met of zonder track- en trace code.
 7. Betaal via Ideal of bankoverschrijving.
 8. Je ontvangt een mail met onze factuur.
 9. Per mail ontvang je een bericht wanneer je je bestelling kunt komen ophalen of wanneer deze naar jouw adres verzonden wordt (als je betaald hebt).
 10. Indien je meerdere prints wil bestellen, klik dan op 2,3 of 4 eetbare prints.

Houdbaarheid
Onze eetbare prints blijven minimaal 6-8 weken houdbaar, bestel ze daarom tijdig. Bewaren van onze lekkere prints kun je het beste op een droge koele plek (niet in de koelkast).

Veel eetbare prints zijn op taart maar ook op cupcakes te bestellen. Staat de maat van je taart er niet bij, vermeld het dan bij opmerkingen.

Hoe gebruik je onze eetbare print voor het mooiste resultaat

Bewaar de print in de afgesloten gripzak en bewaar deze op een droge donkere plaats, niet in de koelkast.
Maak de cupcakes mooi recht en besmeer deze met een lichte kleur jam (abrikozenjam) of met botercrème met een lekker smaakje. Net voor gebruik van de cupcakes  knip je de prints in de juiste vorm, daarna verwijder je pas het plastic van de afbeeldingen. De eetbare sheet van te voren insmeren met wat druppeltjes water. Leg deze op de cupcakes en druk het even goed aan (met schone handen of voorzichtig met een smoother). De cupcakes verpak je in een taartdoos, zodat ze lekker vers blijven, of in een goed afgesloten trommel.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*