Een lekkere vis

Een lekkere vis

Print Friendly, PDF & Email

Afgelopen zaterdag was Arno jarig, een verwoed visser. Dus wat maak je dan voor hem? Een lekkere dikke baars! Deze vis is gevuld met viervruchtenjam, aardbeienbavarois en vanille botercreme en opgemaakt met ongekleurde marsepein die bewerkt is met eetbare dust (verf).  Deze taart was een opdracht en ik vond het heel erg leuk om te maken.  Arno vond de taart prachtig en heerlijk.

 

 

Foto’s Marit Huisman

 

Wil je ook een taart bestellen bij mij?

Voor taarten met een gewone vulling reken ik € 2,25 per persoon, dat is inclusief vulling, marsepein en arbeidsloon.Ik werk volgens de regels van de HACCP. Voor taarten met een vulling van chocolade of ganache reken ik €2,50 extra. Voor bruidstaarten reken ik 3,00 per persoon. Vooraf krijg je van mij een prijsopgave. Voor alle taarten gebruik ik beslag van biscuitdeeg (Moskovisch deeg). Dat is een beslag dat bestaat uit eieren die au bain -marie luchtig worden geklopt met suiker, waarna het gemengd wordt met bloem. Dit is een luchtig deeg zodat je taart niet zo zwaar wordt. Het smaakt prima in combinatie met marsepein of fondant. Vullingen voor je taart worden in overleg  met jou afgesproken. Kijk voor meer informatie op

2 Comments

  1. Absoluut een heerlijke & goedgevulde taart! Wat ons betreft voor herhalingsvatbaar!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*