Eetbare prints voor Valentijn

Eetbare prints voor Valentijn

Print Friendly, PDF & Email

Valentijnsdag wordt ook wel de dag van de liefde genoemd. Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat de liefde bestaat en iedere dag om ons heen is, maar is er ook de mogelijkheid om je verborgen verliefdheid bekend te maken. Dit kun je doen door een mooie koektrommel voor met lekkere koekjes of cup cakes te sturen, een bosje bloemen te geven of een brief te sturen naar je geliefde. Omdat veel mensen het toch nog eng vinden om hun verliefdheid te bekennen, worden er met Valentijnsdag veel anonieme cadeaus gestuurd. Hierdoor kun je toch je liefde bekennen, maar blijf je onbekend voor de ontvanger.

Maak gebruik van onze kant en klare eetbare prints voor Valentijn en verras jouw lief met jouw lekkere zelf gemaakte mooi versierde cupcakes of koekjes en verpak ze mooi!

 

Categorie Valentijn

Categorie Beterschap

Welke vorm kies je voor jouw afbeeldingen?

In onze webshop kun je ook zelf kiezen welke vorm je wil voor jouw afbeeldingen. Je kunt hier ook tekst aan toevoegen in elke kleur die je wilt. Geef bij opmerkingen je tekst aan die er op moet worden geplaatst.

Bestel al je eetbare prints bij ons. Lees de gebruiksaanwijzing zodat je een haarscherpe afdruk krijgt.
Ook kan er geprint worden in verschillende formaten (tot maximaal A4 formaat). Kijk bij de voorbeelden voor de vormen, ronde, hartjes, vierkante afbeeldingen. Je kunt ook meerdere afbeeldingen laten afdrukken op een print. Geef dat duidelijk aan in je mail.

  1. Bestel op www.maakeentaart-shop.nl http://www.maakeentaart-shop.nl/nl/category/eetbare-prints-verschillende-vormen/
  2. Geef bij opmerkingen de tekst en kleur aan die je erop wil hebben.
  3. Betaal eventueel met IDEAL als je het snel in huis wil hebben.
  4. Blader door je eigen computer om het bestand te selecteren, je kunt alleen de volgende bestandtypes uploaden: jpg, jpeg, bmp, gif en png (maximaal 3 Mb).
  5. Mail deze o.v.v. je bestelnummer naar: info@maakeentaart.nl
  6. Wij gaan printen als alles duidelijk is en we verzenden de print in een goed afgesloten kartonnen brievenbuspakje zodat deze niet beschadigt.

Hoe meer prints je bestelt hoe goedkoper het wordt.

  • 1 eetbare print 4,50
  • 2 eetbare prints 4,25 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)
  • 3 eetbare prints 4,00 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)
  • 4 eetbare prints 3,75 per stuk (in een bestelling besteld en betaald)

LET OP: als je snel je eetbare prints in huis wilt hebben, kun je het beste bestellen en met IDEAL betalen, wij printen namelijk pas als je factuur betaald is.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*