Gekleurde taart maken

Gekleurde taart maken

Print Friendly, PDF & Email

Regelmatig kom ik hele leuke filmpjes tegen van mooie gekleurde cakes, want als je deze open snijdt, zit er nog een verrassing in, zoals roze hartjes voor Moederdag of voor je liefste in dit filmpje van Creatives Ideas. Maak je liever een kleurige cake voor een verjaardag, dat kan natuurlijk ook, zoals een ander filmpje van Creatives Ideas.

Teeny-Tiny-Rainbow-Cakes200x140-200x140

Al eerder plaatsten wij de leuke HOWTO Polka dot cake.

Polka Dot 17 w blog link-002

 

Battenberg cake.

Dit heerlijke recept kreeg ik van Samantha, een vriendin.

De eerste Battenberg taart werd gemaakt voor het huwelijk van koningin Victoria’s kleindochter, Prinses Victoria, zij trouwde met prins Louis van Battenburg.
Het is traditioneel op smaak gebracht met amandel en heeft de handtekening Battenberg markeringen, dat zijn de gele en roze vierkanten (deze vertegenwoordigen de vier prinsen van Battenberg). Bekijk ook de HOWTO er van.

battenbergcake2

Voor de verjaardag van Irma maakte ik een leuke taart met suikerbloemen en aan de binnenkant een verrassing van gekleurde hokjes. Best moeilijk hoor om dezelfde gelijke hokjes te krijgen als op de site van Wilton. Heb jij deze al geprobeerd te maken?

wilton checkerboard pan

Ben je niet zo van al die kleuren dan kun je ook nog deze leuke cake maken.

Als je wat meer geduld en tijd kunt opbrengen, kun je een gekleurde regenboogtaart maken op een hele andere manier: de rainbow petal cake. Van Birdonacake. En bekijk dan ook meteen de rainbow tie dye cake.

Rainbow Petal Cake logo

Ook als mensen gaan trouwen vinden ze het leuk om anderen te verassen zoals deze bruidstaart van getmarriedcakes. Zou jij voor deze taart kiezen als jij gaat trouwen?

get married cakes

Of deze bruidstaart van riseandshinebakery. Een van de mooiste taarten, ook van riseandshinebakery vind ik zelf deze taart.

Wordt lid van onze Facebookpagina, want ook daar plaatsen we regelmatig leuke HOWTO’s van gekleurde taarten. Welke gekleurde  taart ga jij maken?

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*