Mijn ervaringen over gebruik Magic Decor mat

Mijn ervaringen over gebruik Magic Decor mat

Print Friendly, PDF & Email
Omdat veel van mijn klanten zich afvragen hoe die Magic Decor nu werkt, heb ik dat bij alle matten uitgebreid beschreven in mijn webshop www.maakeentaart-shop.nl
Mijn eigen ervaring en tips voor het gebruik van deze mat:
  • Oven voorverwarmen op 80 graden (of 120 graden).
  • Zorg er voor dat de pasta goed in alle hoekjes en randjes komt, maar ook belangrijk, het overtollige moet je weghalen, want anders plakt dat in het kant mee en daardoor wordt het kant niet mooi.
  • Mijn ervaring is ook dat je de mat eerst goed moet vullen met de pasta, daarna trek je met de scherpe kant van de krabber van links naar rechts alle restanten weg. Hierdoor krijg je geen lelijke restjes en wordt het kant erg mooi en vult de mat goed.
  • Dan 12 minuten op 80 graden (hete luchtoven) per keer  (wel afhankelijk van uw eigen oven, luchttemperatuur etc.) Ondertussen de spreader goed schoonmaken en het werkblad.
  • Daarna kun je het kant heel voorzichtig met de spreader (of de krabber) lostrekken. Niet met je vingers, want dan blijft het daar aan plakken en dan trek je het kant alsnog stuk.
  • Ook 6 minuten op 120 graden werkt erg goed, hierdoor wordt de mat nog elastischer.
  • Ingevoegd de mat die ik heb gebruikt op de bruidstaart van mijn ouders. Het kant kun je 30 dagen van te voren maken en bewaren in een goed afgesloten plastic bak.
  • Ik heb het kant per stuk  bewaard tussen bakfolie, hierdoor gaan ze niet aan elkaar vast kleven.
Mocht je nog meer tips nodig hebben, laat het dan even weten: info@maakeentaart.nl
magic decor mat a en a

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*