Nifty nozzles bodemprijzen

Nifty nozzles bodemprijzen

Print Friendly, PDF & Email

Van de grote spuitmondjes zijn de originele Nifty Nozzles, een uitvinding van twee getalenteerde dames uit Rusland. Maak in een beweging prachtige tulpen met deze handige grote en gedetailleerde spuitmonden. Niet alleen handig voor het decoreren van taarten, maar ook voor cupcakes! Omdat wij nog steeds alles tegen bodemprijzen aanbieden, kost deze in onze webshop www.maakeentaart-shop.nl nu geen 4,50 maar krijg je deze voor 3,00. We hebben er nog maar een paar.

Bekijk ook het filmpje hoe je prachtige cupcakes maakt in een handomdraai.

Hoe gebruik je de Nifty Nozzles:

  • Was de spuitmond voor het eerste gebruik in warm water en droog goed af.
  • Knip een spuitzak op maat waarbij je zorgt dat de spuitmond ca. 2 mm uit de spuitzak komt.
  • Gebruik voor de bloemen een botercrème die goed stevig is (royal Icing kan ook).
  • Doe de spuitmond in de spuitzak en vul de spuitzak met de botercrème (kamertemperatuur)).
  • Zet de spuitmond op de basis waar je de bloem wilt hebben (taart, cupcake), druk om een basis te vormen en dan til je voorzichtig de spuitmond omhoog terwijl je druk blijft geven. Hoe hoger je de bloem maakt, des te meer zullen de blaadjes zich sluiten, als je hem minder hoog maakt, zal hij breder en meer open zijn. Stop met druk geven op jouw gewenste hoogte en trek dan de spuitmond voorzichtig weg. De bloemen maak je tussen de 1 en 2 cm hoog.
  • De spuitmondjes zijn gemaakt van roestvrij staal (0,5 mm dik) en roesten niet. Ze kunnen in vaatwasser, echter wassen in warm water met wat afwasmiddel wordt aangeraden.

Wij verkopen alleen de echte originelen, dus geen slechte Chinese kopieën. De Nifty Nozzles dragen het kenmerk van de ontwerper. Koop ze nu supervoordelig op www.maakeentaart-shop.nl OP= Echt OP

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*