Verzendkosten van onze lekkere eetbare prints

Verzendkosten van onze lekkere eetbare prints

Print Friendly, PDF & Email

We zorgen er graag voor dat je niet teveel moet betalen bij het verzenden van onze lekkere eetbare prints, daarom zetten we onze verzendmethodes graag even voor je op een rijtje. Als je een verkeerde verzendmethode hebt geselecteerd voor je bestelling, dan ontvang je van ons een mail met de uitleg. Je krijgt dan de keuze om bij te betalen of om je bestelling te annuleren. Na jouw reactie per mail, gaan we je pakket of brievenbuspost verzenden.
 

Verzendkosten eetbare prints in heel Nederland Verpakking Kosten
1 tot maximaal 4 eetbare prints (maximaal 250 gram) in bubbeltjes enveloppe en goed verpakt 3,12
5 tot maximaal 10 eetbare prints in brievenbuspakje* +track en trace code (past door de brievenbus) 3,95
11 eetbare prints en meer met pakketpost + track en trace code 5,25

*een brievenbuspakje is alleen voor brievenbuspost

Verzendkosten pakketten in heel Nederland

Verzendkosten pakketten in heel Nederland
behalve de eilanden
Gewicht Kosten
Met track en trace code 0-10 kg 5,25
Met track en trace code 10-30 kg 13,25
Verzendkosten pakketten in België 0- 2kg 13,00
Met track en trace code 2-5 kg 19,50
Met track en trace code 5-10 kg 25,00

Kijk voor de tarieven naar België op post.nl

Onze eetbare prints kunnen prima worden verzonden in onze bubbeltjesenveloppe (zonder track – en trace code).. De prints worden omgeven door een karton, waardoor ze niet scheuren en heel aankomen op jouw adres. Op deze manier kun je prima besparen op verzendkosten. Wil je liever dat je prints worden verzonden met een track- en trace code, zodat je je bestelling goed kunt volgen? Kies dan voor een brievenbuspakje. De kosten hiervoor zijn 3,95.

Verkeerde verzendmethode geselecteerd
Als je een verkeerde verzendmethode hebt geselecteerd voor je bestelling, dan ontvang je van ons een mail met de uitleg. Je krijgt dan de keuze om bij te betalen of om je bestelling te annuleren. Na jouw reactie per mail, gaan we je pakket of brievenbuspost verzenden.
Indien we hiervan geen bericht ontvangen, wordt je bestelling na 3 dagen geannuleerd, en de producten worden teruggezet in de webshop.
Als u we je bestelling per brievenbuspost kunnen verzenden, ontvang je het te veel betaalde geld retour op uw bankrekening. We bekijken bij elke kleine bestelling of we het op deze manier kunnen verzenden, want kwaliteit en service staat bij ons voorop! We denken graag met je mee, heb je nog vragen mail ons: info@maakeentaart.nl

Ook op zaterdag
Onze pakketten en brievenbuspost worden ook op zaterdag bezorgd.

 

Onze nieuwste eetbare prints; dag van de vriendschap
De Internationale Dag van de Vriendschap is een initiatief van de Verenigde Naties. De dag is in het leven geroepen om de rol te benadrukken die vriendschap speelt in het bevorderen van vrede in verschillende culturen. De dag wordt jaarlijks op 30 juli gehouden. Met name in Zuid-Amerika en Zuid-Oost Azië is het vieren van deze dag populair.
Welke taart of cupcakes maak jij voor jouw vriend(in)? 4,50 per sheet kijk op www.maakeentaart-shop.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*